Förändringar = positivt

Godmorgon! Söndagmorgon när det är som bäst. Jag har hunnit springa i tvättstugan, ätit frukost, sprungit eller joggat en runda, duschat och nu vilar jag.

Godmorgon! Söndagmorgon när det är som bäst. Jag har hunnit springa i tvättstugan, ätit frukost, sprungit eller joggat en runda, duschat och nu vilar jag.

Häromdagen valde jag att förändra mitt hår, har nog aldrig varit såhär ljus innan mer än när jag var liten. Och apropå förändringar – jag tror det är det bästa för människan. Att inte fastna i invanda mönster och beteenden. Jag kan själv intyga på att jag har gjort det och det gjorde mig allt annat än gott. Just nu håller jag på att ta mig tillbaka till mitt riktiga jag, även om det tar tid. Att bli ännu mer självsäker, självständig, modig, orädd… 

Imorgon är det första dagen på mitt nya jobb – jag klarar det också!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras