Lifesum

God eftermiddag får väl jag säga även om jag är dödstrött idag, kan det vara dagsform!? Tror det! Min kropp ville absolut inte träna idag men jag valde ändå löparskorna framför täcket idag – 4,2 km jogg blev det! Toppen! JUST DO IT! Det brukar det stå i pannan på mig! 

God eftermiddag får väl jag säga även om jag är dödstrött idag, kan det vara dagsform!? Tror det! Min kropp ville absolut inte träna idag men jag valde ändå löparskorna framför täcket idag – 4,2 km jogg blev det! Toppen! JUST DO IT! Det brukar det stå i pannan på mig! 

Sen blev det sjukgymnastik – jag är inget sjukdomsfall som behöver rehab men som min sjukgymnast så fint kallade det så är min kropp ”bråkig”, dvs jag är ganska överrörlig och har ingen jättekontroll på min inre muskulatur i kroppen vilket medför att jag har ont i min rygg som lägger sig i lägen som är mindre bra. Därför behöver jag stärka upp med stabiliseringsövningar och pilates b.la. 

Hursomhelst, idag tänkte jag ta upp appen Lifesum som jag själv använder mig utav. Jag tycker den är superduperbra! Bäst är den om man är premiummedlem – rekommenderas! Just nu är jag lite extrem med att väga upp och räkna allt jag äter, men appen är min högra hand, den hjälper mig otroligt mycket. Jag får veta exakt vad jag behöver, vilka näringsgrupper jag behöver, hur mycket vatten jag behöver osv osv. Man kan även som jag ställa in den efter 5:2 eller om man vill köra någon annan plan. 

Jag har alltså 100% kontroll med appen vilket ger mig en känsla av översikt, vetskap men också just den här kontrollen och den är väl kanske på gott och ont, åtminstone för mig. Just nu, när det ligger på en hälsosam nivå är det bra men jag lever fortfarande med vissa kontrollbehov över min kropp som jag inte orkat tagit tag i. Kanske eftersom jag inte haft ett bra stöd innan som jag har nu, men jag är inte riktigt redo att släppa taget än men så småningom ska även detta genomgås. 

Ha en toppendag!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras