Investera i mat

Hallå! Hoppas allt är bra med er därute, med mig är det bra. Jag är så himla glad idag, livet är så himla gött! Fortfarande är jag i en period eller rättare sagt hela tiden är jag och sorterar bland människor och miljöer för att jag ska må mitt absolut bästa. Det borde vara en prioritet hos alla! 

Hallå! Hoppas allt är bra med er därute, med mig är det bra. Jag är så himla glad idag, livet är så himla gött! Fortfarande är jag i en period eller rättare sagt hela tiden är jag och sorterar bland människor och miljöer för att jag ska må mitt absolut bästa. Det borde vara en prioritet hos alla! 

Idag tänkte jag prata mat, mat är ju något alla behöver. Det förser oss med energi och är livsviktigt. Vi är beroende av det helt enkelt. Om jag ska vara personlig vilket jag gärna är så ser jag mat som en investering i min hälsa och även i min sambos hälsa. Jag vill ju att vi båda ska må bäst! Jag har marktjänsten när det kommer till att handla och laga mat vilket jag trivs väldigt bra med. Jag är väldigt noga med vad som är bra respektive inte alls bra för kroppen och därav är mat min största utgift rent ekonomiskt men jag ser det som sagt som en investering. Många tycker det är väldigt mycket pengar som jag/vi lägger på mat (4000 kr/ månad på två pers) men jag väljer hälsan före tex kläder, smink, inredning – you name it. Materiella saker är inte lika viktigt för mig längre, jag satsar 10 ggr hellre på min hälsa än på dyra kläder. 

När det kommer till hur jag äter eller vi kanske jag ska säga så äter åtminstone jag inget kött alls dvs vi köper inga oxfiléer eller annat kött, däremot äter vi väldigt mycket kyckling och kalkon. Magert bra kött! Mycket potatis, frukt, grönsaker, ägg, knäckebröd. Bra råvaror helt enkelt och så lite processerad mat som möjligt! Så lite socker som möjligt. 

Sen är det klart att jag är lika mänsklig som er andra, jag äter också choklad ibland, jag äter också en kaka ibland. Jag äter t o m McDonalds ibland men det händer väldigt sällan (ungefär en gång i månaden). 

Allting handlar i slutändan om prioriteringar!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras