Måndag och fasta

Tjena! En ny vecka har tagit vid och jag själv inleder den med fastedag. Jag kör som sagt 5:2, trivs jättebra med det. Idag var det också morgonjobb vilket gjort att jag kanske har rört på mig lite för ”mycket” för att vara fastedag – närmare 15 000 steg men resten av dagen är bara vila, vatten och lite mat! 

Tjena! En ny vecka har tagit vid och jag själv inleder den med fastedag. Jag kör som sagt 5:2, trivs jättebra med det. Idag var det också morgonjobb vilket gjort att jag kanske har rört på mig lite för ”mycket” för att vara fastedag – närmare 15 000 steg men resten av dagen är bara vila, vatten och lite mat! 

För mig väntar lite skola nu i eftermiddag, har hängt på bilverkstan nu ett par timmar och nu ska pärlan säljas (tänkte bli ekonomisk och ännu mer hälsosam 😉 )

Annars? Ja, många har ju problem med måndagar, jag försöker hela tiden se det med samma ögon som med fredagar – jag kan själv bestämma. Trivs man inte med något måste man kanske helt enkelt göra något åt det. Jag jobbar min sista vecka på ICA nu, sen byter jag just för att jag kom till en punkt där jag hade mer ångest än glädje när jag gick till jobb. Det har varit mitt mål länge och nu är jag äntligen i mål!

Ha en fin start på veckan!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras