Fredagsfeelings!

Hej hopp! Hoppas ni har haft en skön start på helgen! Det är fredag och jag pustar ut efter en fullspäckad dag på jobb. Så gott och landa i fåtöljen hemma innan det är dags för mat. Jag ska snart byta jobb eller ja byta matbutik och koncern så jag har nedräkning. Att byta jobb efter 11 år på samma jobb är en aningen konstig känsla men oj vad jag behöver det. Ska prata mer om det i ett annat inlägg. 

Hursomhelst, här är det ledig helg. Jag tänkte återhämta mig en del och umgås massor med min sambo, tänkte även springa en liten runda (ingen favorit men en liten runda kan vara skönt). 

Men det blir nog en tidig kväll idag – morgonmänniska som jag ärså klev jag upp 05 och började direkt ställa mig och fixa lunchlådan till idag! =) 

Ha en trevlig helg och njut massor, vi hörs här i helgen!

PS. Jag glömde ju bilden, det var ju den jag ville prata om också idag. Jag tänkte på det när jag var ute och gick igår, hur fint vi har det i Sverige – vi har liksom naturen, stranden, hav, sjöar, storstäder och byar, berg och skog så himla nära. Jag har förmånen i min stad att ha i princip allt inom gångavstånd förutom bergen då, så himla tacksam!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras