Välkomna!

Hej och välkomna till min blogg! Jag vill börja med att presentera mig och mitt namn är Eleonore (ganska svårstavat så därför kallas jag för det mesta för Ellie). Jag är snart 25 år gammal och bor i den södra delen av vårt avlånga land, närmare bestämt i Ängelholm med min sambo. Jag jobbar i en matbutik och utöver det så ligger hälsa och träning mig närmast hjärtat. Även att pyssla hemma, resa och upptäcka nya platser och lära mig nya saker tillhör mina intressen och såklart umgås med vänner. 

Jag valde att starta upp en blogg för jag känner att jag bär på ganska mycket både information och även livserfarenheter som jag vill dela med mig utav, därför kommer denna blogg vara väldigt personlig och öppen. Det blir också som en typ utav bearbetning för mig, jag älskar nämligen att skriva och dela med mig utav mina tankar och hur livet faktiskt är. 

Jag har en bakgrund med mobbing, jag var mobbad i princip i alla år i skolan. Jag vet nog inte riktigt egentligen varför men jag kan tänka mig att det berodde b.la kanske min övervikt jag hade och att jag faktiskt vågade gå min egen väg väldigt tidigt i livet. Jag har också en bakgrund som sagt med övervikt men också med ätstörningar, vilket har satt ett ganska djupt spår i mig. Det var så illa så jag var nära på att ta livet av mig mrn istället fick jag en nära sorg då min lika gamla kusin som jag växte upp med valde att ta sitt liv för drygt 6 år sen. Och det var då jag också insåg att jag var tvungen att vara stark och börja kämpa.  

Jag kände mig så himla ensamt om allt det här, att man liksom inte riktigt visste om det fanns nåt hopp kvar. Men det jag vet nu, är att man inte är ensam om allting. Därför vill jag kunna inspirera och motivera andra att livet faktiskt inte går i repris, att det gäller att verkligen ta vara på varje stund för vi vet aldrig när livet tar slut. Jag har lyckats vända ganska mycket och idag mår jag bättre än vad jag någonsin gjort i mitt liv och mitt liv har egentligen börjat först nu. Så denna resan vill jag dela med mig utav med er och jag hoppas ni hänger på! Ni får mer än gärna ge feedback och dela med er utav era tankar och känslor. Så ska jag göra mitt absout bästa för att inspirera er!

Varmt välkomna!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras